Jag vet vad grannen åt – sociala mediers förbannelse

Nu har hon varit i gång igen, grannen. Hon hade visst fest i helgen och där serverades mat minsann! Jag vet inte egentligen varför hon lägger ut alla dessa bilder, tror hon att världen är så intresserad av vad hon äter? Och det är inte bara när det är fest, här läggs ut potatismos och korv och pasta med någon sorts sås som egentligen inte alls ser aptitlig ut. Man kanske skulle börja kommentera hennes bilder istället för att sitta här och gnälla. Hon har förvisso riktigt snyggt porslin från Kosta boda, jag kanske skulle berömma henne för det? Eller så kan jag ju lägga upp mina egna bilder från mitt kök. Jag skulle nog kunna göra snyggare uppläggningar än grannen även om min matlagningskonst inte är av den högre skolan. Eller så bara blundar jag och lever mitt eget liv. Svårt det där.

Nu har grannen börjat grilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *